Reference

Zaupa nam že več 30 tisoč domačih in poslovnih uporabnikov iz cele Slovenije. Naše rešitve uporabljajo podjetja iz gospodarskega, bančnega in zdravstvenega sektorja ter tudi vrtci, šole, fakultete, bolnišnice in številne druge javnopravne organizacije.V podjetju Trimo d.d., smo iskali učinkovito protivirusno zaščito, ki bo uspešno preprečila škodljive programe in zlonamerne napade, imela centraliziran nadzor, ter poenostavljeno upravljanje. V našem okolju smo testirali različne rešitve, ki so na trgu in na podlagi rezultatov izbrali produkt ESET Endpoint Security. Z rešitvijo smo zelo zadovoljni, saj v večini izpolnjuje naše zahteve, enkratna pa je tudi odzivnost in strokovnost ekipe Si Splet d.o.o."
- Matjaž Perpar, Vodja informacijske infrastrukture, Trimo d.d.


Že pred leti smo se odločili za antivirusno zaščito podjetja ESET. Danes njihov program ESET Endpoint Antivirus varuje že več kot 700 naših računalnikov in vedno znova ugotavljamo, da je izredno zanesljiv ter uporabniško zelo prijazen."
- Mitja Lasič, načrtovanje računalniških sistemov, sistemska administracija, Institut "Jožef Stefan"


Naše podjetje je z lanskim letom prešlo na antivirusno zaščito podjetja ESET. Ključ pri izbiri so bili učinkovitost pri zagotavljanju varnosti, centraliziran nadzor ter upravljanje in majhne zahteve po sistemskih virih. Na podlagi internih testiranj ter odzivov trga je bila to najoptimalnejša rešitev in se vsakič znova izkaže kot izredno zanesljiva."
- Žiga Jelen, IT Manager, Vodja skupine IT, Kolektor